Spanac cu smantana si lapte

Printeaza

Spanac cu smantana si lapte din: spanac, smântână, unt, lapte, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg spanac
  • 1 pahar smântână
  • 1 lingură unt
  • 1 ceaşcă lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Spanac cu smantana si lapte: Se curăţă spanacul, se spală în mai multe ape reci si se pune să fiarbă în apă care clocoteşte. Se fierbe 5 minute, după care se scurge şi se toacă mărunt.

Se pune o lingură de unt împreună cu spanacul şi o cană de zeamă în care a fiert, într-o cratiţă emailată. Se fierbe o oră la foc mic, cu puţină sare şi o ceaşcă de lapte dulce.

Când a scăzut bine, spanacul se introduce în cuptor, după ce ş-a adăugat un pahar, de smântână. Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.