Rulouri delicioase cu brânză de vaci și spanac din: branza de vaci, spanac, oua, faina de secara, usturoi, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă simplă și sănătoasă de rulouri cu brânză de vaci și spanac este perfectă pentru o gustare sau chiar pentru micul dejun. Ingrediente: 200 g brânză de vaci 100 g spanac […]
Spanac in sos de branza
PrinteazaSpanac in sos de branza din: unt, ceapa, spanac, feta, branza cottage. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu.
Brânza feta este o sursă bună de proteine, esențiale pentru dezvoltarea și repararea țesuturilor din corp. Este o sursă excelentă de calciu, esențial pentru sănătatea oaselor și dinților. Reteta Low carb
Ingrediente:
Mod de preparare:
Topiti untul, adaugati ceapa si gatiti 1 minut. Adaugati spanacul si sotati timp de 5-7 minute.
Incorporati branzeturile si mai gatiti cateva minute amestecand.
3 portii, fiecare contine
- 6gr carbohidrati
- 3gr fibra
- 7 gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Omletă sanatoasa cu spanac și brânză feta
Omletă sanatoasa cu spanac și brânză feta din: oua, spanac, branza feta, ulei de masline, sare, piper. Este o rețetă bogată în proteine și nutrienți, perfectă pentru un mic dejun sănătos și satisfăcător. Ingrediente: 2 ouă mari 50g spanac proaspăt tocat 25g brânză feta sfărâmată 1 linguriță ulei de măsline sare și piper după […]
Macaroane cu brânză și spanac
Macaroane cu brânză și spanac din: macaroane din faina de grau, sare, spanac, unt, usturoi, faina, lapte degresat, branza cheddar, parmezan, piper, nucsoara. Timp de preparare: aproximativ 30 de minute Porții: 4 Ingrediente: 340 g macaroane din făină de grâu 2 lingurițe de sare 1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 200g), curățat și tocat grosier […]
Pofta buna!