Spanac cu sos de smantana

Printeaza

Spanac cu sos de smantana din: spanac, smantana, parmezan, usturoi. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu.

Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a deteriorării provocate de radicalii liberi.

Este o reteta usor de preparat low carb.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Adaugati toate ingredientele intr-o tigaie si gatiti 7-8 minute.

Serviti cald.

3 portii, fiecare contine

  • 5gr carbohidrati
  • 3gr fibra
  • 6gr proteina

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Orez cu spanac si sos chili

Orez cu spanac si sos chili

Orez cu spanac si sos chili din: orez brun, spanac, alge de mare, apa, ulei de susan, fulgi de chili, sos de soia,usturoi, piper, ceapa verde. Ingrediente: 2 cani orez brun, înmuiat în apă peste noapte 1 buchet spanac 2 bucati alge de mare uscate 3 căni de apă 1 lingura ulei de susan Ingrediente […]

 

 

Paste umplute cu branza si sos de spanac

Paste umplute cu sos de spanac

Paste umplute cu sos de spanac din: paste rigatoni, mozzarella, parmezan, branza maruntita, ricotta, busuioc, oregano, patrunjel, unt, spanac, usturoi, lapte de soia, sare, piper. Ingrediente: 1 pachet paste rigatoni 2 linguri mozzarella, tocata 2 linguri parmesan, ras 2 linguri branza maruntita 2 cesti branza ricotta ¼ ceasca busuioc proaspat 1 lingurita oregano uscat 1 […]

 

Sos pesto cu nuci si parmezan

Sos pesto cu spanac

Sos pesto cu spanac din: avocado, spanac, usturoi, lamaie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1 avocado 200 g spanac sare piper 2-3 linguri zeamă de lămâie 3 căţei de usturoi 3-5 linguri ulei de măsline   Mod de preparare: Se lasă peste noapte spanacul în sită, la scurs. Se taie în două fructul de avocado, se scoate […]

 

Spanac cu oua si sos alb

Spanac cu oua si sos alb

Spanac cu oua si sos alb din: oua, spanac, smantana, unt, lapte, faina, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 400 g spanac 100 ml smântână 40 g unt 200 ml lapte 400 g făină 40 g caşcaval sare piper   Mod de preparare: Spanacul se curăţă, se spală în mai multe ape, apoi se pune […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.