Spanac tras la tigaie

Printeaza

Spanac tras la tigaie din: spanac, rosii, marar, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 500 g spanac proaspăt
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • câteva roşii cherry
  • mărar verde sau uscat

 

Mod de preparare Spanac tras la tigaie :

Curăţăm spanacul, îndepărtăm codiţele şi spălăm frunzele în mai multe ape sau sub jet continuu de apă în chiuvetă.

Se taie frunzele fâşii, le călim în tigaia în care am pus două linguri de ulei. Se adaugă sare, piper, usturoi granulat după gust.

Le fierbem la foc potrivit până scade toată apa lăsată de spanac.

Servim spanacul cu roşii cherry şi presărăm mărar uscat.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Salată de Spanac și Căpșuni

Salată de Spanac și Căpșuni din: spanac, capsuni, nuci, branza feta, ceapa rosie, ulei, otet, miere, sare, piper. Acest fel de salată este nu doar atrăgător la vedere datorită culorilor vibrante, ci și extrem de benefic pentru sănătate, oferind o doză generoasă de vitamine și antioxidanți. Ușor de preparat, salata de spanac și căpșuni este […]

Pita cu Umplutură de Spanac și Brânză Feta

Pita cu Umplutură de Spanac și Brânză Feta din: faina de grau, drojdie, zahar, sare, apa, ulei de masline, spanac, feta, ceapa, usturoi, sare, piper, ou. Descoperă plăcerea de a savura o pita cu umplutură, o combinație perfectă între gustul bogat și beneficiile nutritive ale ingredientelor. Această rețetă îți va transforma orice prânz într-o experiență […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • spanac la tigaie
  • baby spanac tras la tigaie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.