Omletă Delicioasă cu Spanac și Pecorino din: oua, spanac, pecorino, piper, ulei, sare. Începe ziua cu o notă sănătoasă și delicioasă, preparând o omletă cu spanac și pecorino, o combinație clasică care îmbogățește orice masă cu nutrienți și savoare. Această rețetă simplă, dar sofisticată, aduce împreună textura cremoasă a brânzei pecorino romano și prospețimea spanacului, […]
Spanac cu unt si lapte
PrinteazaSpanac cu unt si lapte din: spanac, lapte, unt, usturoi, faină, sare.
Ingrediente:
- 1 kg spanac
- 1 ceaşcă lapte
- 2 linguri unt
- usturoi
- faină
- sare
Mod de preparare:
Se curăţă spanacul frunză cu frunză, se spală în mai multe ape, după care se fierbe 5 minute în apă cu sare, care clocoteşte.
Se scurge, apoi se toacă mărunt cu lama unui cuţit ascuţit.
Se pune într-o cratiţă emailată împreună cu două linguri de unt şi se acoperă cu o ceaşcă de lapte în care s-a desfăcut puţină faină.
Se adaugă sâre, după gust, şi se micşorează focul.
Se fierbe o jumătate de oră, apoi se adaugă puţin usturoi tocat şi se mai lasă 5 minute să fiarbă împreuriă cu spanacul.
Spanac cu unt si lapte
Curry de Mazăre și Spanac din: mazare, spanac, ceapa, usturoi, ghimbir, lapte de cocos, pasta de tomate, turmeric, coriandru, chimen, boia, sare, piper, ulei de masline, coriandru. Curry de mazăre și spanac este un preparat plin de culoare și gust, inspirat din bucătăria indiană, care îmbină savoarea bogată a condimentelor tradiționale cu beneficiile nutritive ale […]
Risotto cu Fasole Roșie și Spanac
Risotto cu Fasole Roșie și Spanac din: orez, fasole rosie, spanac, supa, ceapa, usturoi, vin alb sec, parmezan, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Descoperă o reinterpretare culinară care îmbină tradiția italiană cu elemente nutritive esențiale. Risotto cu fasole roșie și spanac reprezintă o alegere ideală pentru cei ce caută o masă echilibrată, îmbogățită cu […]
Pofta buna!