Sparanghel aromat la cuptor

Printeaza

Sparanghel aromat la cuptor din: sparanghel, parmezan, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Sparanghel aromat la cuptor

  • 1 legătură de sparanghel proaspăt
  • 100 g parmezan ras
  • 100 g pesmet
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 1 linguriţă pudră de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Se amestecă pesmetul cu parmezan, sare, piper şi usturoi. Sparanghelul se spală, se şterge, apoi se decupează cam 5 cm din tije; tijele cele mari se pun într-o pungă şi se adaugă ulei; se repartizează bine.

Tot în pungă se adaugă şi compoziţia de pesmet. Se scoate sparanghelul pe hârtie de copt, se transferă în tavă, iar deasupra se presară restul de pesmet aromat.

Se coace 7-10 minute la cuptorul încins la 220 °C; se lasă să se răcorească puţin şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.