Sparanghel aromat la gratar

Printeaza

Sparanghel aromat la gratar din: sparanghel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Sparanghel aromat la gratar

  • 500 g sparanghel proaspăt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper proaspăt măcinat

 

 

Mod de preparare:

Curăţaţi sparanghelul de părţile tari, lemnoase, ungeţi-l ou puţin ulei de măsline, pudraţi sare şi piper, după gust. Frigeţi la jar puternic, 2 sau 3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.