Sparanghel cu branza, busuioc si maghiran

Printeaza

Sparanghel cu branza, busuioc si maghiran din: sparanghel proaspăt, brânză (gorgonzola, taleggio, parmezan sunt bune), verdeţuri proaspete (busuioc, maghiran şi pătrunjel), sare, piper negru.

Sparanghel cu branza, busuioc si maghiran

Ingrediente:

  • 680-900 g sparanghel proaspăt, curăţat, inclusiv de coajă, dacă e necesar
  • 115-140 g de brânză care se topeşte bine (gorgonzola; taleggio, parmezan sunt bune)
  • 1 mână mică de verdeţuri proaspete (busuioc, maghiran şi pătrunjel)
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat

 

 

Mod de preparare:

Fierbeţi sparanghelul în apă sărată până se înmoaie. Strecuraţi-I şi puneţi-l într-un castron împreună cu brânza fărâmiţată, verdeţurile şi condimentele.

Amestecaţi până când brânza s-a topit pe jumătate şi serviţi

.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulouri gratinate

Rulouri cu sparanghel si branza

Rulouri cu sparanghel si branza din: sparanghel, jambon, branza, patrunjel, pesmet, oua, ulei, sare. Ingrediente: 8 tije de sparanghel verde sare 8 felii de jambon 8 felii subţiri de brânză 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 2 ouă pesmet ulei pentru prăjit Mod de preparare: Sparanghelul se curăţă, se spală şi se cojeşte. Apoi se înăbuşe în […]

 

Tarta cu sparanghel si telemea

Tarta cu branza si sparanghel

 

Supă cu sparanghel şi brânză

Supă cu sparanghel şi brânză

O reteta de supa cu sparanghel si branza din: ceapa, ulei, faina, sparanghel, lapte, supa de pui, cartofi, usturoi, branza cedar si smantana. Ingrediente: 1 ceapă 4 linguriţe cu ulei 3 linguri cu făină 2 ceşti cu sparanghel, tăiat bucăţi micicups 2 ceşti cu lapte 2 ceşti cu supă de pui 2 cartofi tăiaţi cubuleţe […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.