Rulouri cu sparanghel si branza din: sparanghel, jambon, branza, patrunjel, pesmet, oua, ulei, sare. Ingrediente: 8 tije de sparanghel verde sare 8 felii de jambon 8 felii subţiri de brânză 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 2 ouă pesmet ulei pentru prăjit Mod de preparare: Sparanghelul se curăţă, se spală şi se cojeşte. Apoi se înăbuşe în […]
Sparanghel cu branza, busuioc si maghiran
PrinteazaSparanghel cu branza, busuioc si maghiran din: sparanghel proaspăt, brânză (gorgonzola, taleggio, parmezan sunt bune), verdeţuri proaspete (busuioc, maghiran şi pătrunjel), sare, piper negru.
Ingrediente:
- 680-900 g sparanghel proaspăt, curăţat, inclusiv de coajă, dacă e necesar
- 115-140 g de brânză care se topeşte bine (gorgonzola; taleggio, parmezan sunt bune)
- 1 mână mică de verdeţuri proaspete (busuioc, maghiran şi pătrunjel)
- sare şi piper negru proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Fierbeţi sparanghelul în apă sărată până se înmoaie. Strecuraţi-I şi puneţi-l într-un castron împreună cu brânza fărâmiţată, verdeţurile şi condimentele.
Amestecaţi până când brânza s-a topit pe jumătate şi serviţi
.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulouri cu sparanghel si branza
Tarta cu branza si sparanghel
Supă cu sparanghel şi brânză
O reteta de supa cu sparanghel si branza din: ceapa, ulei, faina, sparanghel, lapte, supa de pui, cartofi, usturoi, branza cedar si smantana. Ingrediente: 1 ceapă 4 linguriţe cu ulei 3 linguri cu făină 2 ceşti cu sparanghel, tăiat bucăţi micicups 2 ceşti cu lapte 2 ceşti cu supă de pui 2 cartofi tăiaţi cubuleţe […]
Pofta buna!