Sparanghel calit cu ceapa rosie
PrinteazaSparanghel calit cu ceapa rosie din: ceapa, ceapa rosie, ulei de masline, otet balsamic, sparanghel, busuioc si patrunjel.
Ingrediente:
- 1 ceapă mare, tăiată rondele groase
- 2 cepe roşii, tăiate rondele groase
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingura oţet balsamic
- 2 50 g sparanghel
- cateva fire de busuioc, tocate marunt
- câteva fire de pătrunjel, tocat mărunt
Mod de preparare:
Sparanghel calit cu ceapa rosie: Incinge o tigaie, adaugă ceapa şi căleşte 2-3 minute, până se înmoaie. Pune într-un castron, stropeşte cu ulei şi oţet cât timp sparanghelul e cald; asezonează-şi dă deoparte.
Pune sparanghelul pe grătar sau pe grill timp de 4 min, întorcând până se rumeneşte uşor, aşază-l peste ceapa si resară cu ierburile tocate si amesteca.
Pofta buna!