Sparanghel calit cu ceapa rosie

Printeaza

Sparanghel calit cu ceapa rosie din: ceapa, ceapa rosie, ulei de masline, otet balsamic, sparanghel, busuioc si patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 ceapă mare, tăiată rondele groase
  • 2 cepe roşii, tăiate rondele groase
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura oţet balsamic
  • 2 50 g sparanghel
  • cateva fire de busuioc, tocate marunt
  • câteva fire de pătrunjel, tocat mărunt

 

Mod de preparare:

Sparanghel calit cu ceapa rosie: Incinge o tigaie, adaugă ceapa şi căleşte 2-3 minute, până se înmoaie. Pune într-un castron, stropeşte cu ulei şi oţet cât timp sparanghelul e cald; asezonează-şi dă deoparte.

Pune sparanghelul pe grătar sau pe grill timp de 4 min, întorcând până se rumeneşte uşor, aşază-l peste ceapa si resară cu ierburile tocate si amesteca.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.