Sparanghel crocant cu miere si mustar
PrinteazaSparanghel crocant cu miere si mustar din: faina, oua, pesmet, sparanghel ulei, miere, mustar de Dijon, otet, mazare, ridichi, amestec de salata.
- 150 g făină integrală
- 4 ouă, bătute
- 300 g pesmet
- 900 g sparanghel, curăţat
- 500 ml ulei de floarea soarelui
- 5 linguri ulei de măsline
- 2 linguri miere
- 2 linguri muştar de Dijon
- 3 linguri oţet de mere
- 200 g mazăre congelată
- 200 g ridichi, tăiate felii
- 300 g amestec de salată
- o mână de amestec de verdeaţă
Mod de preparare:
In boluri separate pune oul, făina şi pesmetul. Trece sparanghelul prin făină, apoi prin ou şi apoi prin pesmet.
Incinge uleiul şi prăjeşte în porţii 1-2 min.
Combină uleiul, mierea, muştarul, oţetul pentru a prepara vinegreta.
Combină mazărea cu ridichile, salata şi verdeaţa, aşază deasupra sparanghelul şi stropeşte cu vinegreta.
Pofta buna!