Sparanghel crocant

Printeaza

Sparanghel crocant din: faina, oua, pesmet, sparanghel, ulei, miere, mustar, otet, mazare, ridichi, verdeata.

Ingrediente:Sparanghel crocant

  • 150 g făină integrală
  • 4 ouă, bătute
  • 300 g pesmet
  • 900 g sparanghel, curăţat
  • 500 ml ulei de floarea soarelui
  • 5 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri muştar de Dijon
  • 3 linguri oţet de mere
  • 200 g mazăre congelată
  • 200 g ridichi, tăiate felii
  • 300 amestec de salată
  • o mână de amestec de verdeaţă

 

Mod de preparare:

In boluri separate pune oul, făina şi pesmetul. Trece sparanghelul prin făină, apoi prin ou şi apoi prin pesmet.

Incinge uleiul şi prăjeşte în porţii 1-2 minute.

Combină uleiul, mierea, muştarul, oţetul – pentru a prepara vinegreta. Combină mazărea cu ridichile, salata şi verdeaţa, aşază deasupra sparanghelul şi stropeşte cu vinegreta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.