Sparanghel cu cascaval si unt

Printeaza

Sparanghel cu cascaval si unt din: sparanghel, cascaval, unt, sare.

Ingrediente:Sparanghel cu cascaval si unt

  • 1 kg sparanghel
  • 100 g caşcaval
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe sparanghelul, se scurge.

Intr-o formă Jena, se pun, în straturi, sparanghel, caşcaval ras şi stropit cu unt şi tot aşa până se termină.

Se serveşte imediat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.