Sparanghel cu ouă moi
PrinteazaO reteta delicioasa de sparanghel cu: ulei de masline, pesmet, chilli, oua, paprika.
- 1 lingură ulei de măsline
- 50g de pesmet fin
- un vârf de cuţit din chilli si paprika,
- 16-20 tulpini de sparanghel
- 4 ouă
Mod de preparare:
Se încinge uleiul într-o tigaie, se adaugă pesmetul şi se prăjeşte până devine auriu. Se asezonează cu sare de mare grunjoasă şi condimente şi se lasă să se răcorească.
Se fierbe sparanghelul doar 3-4 minute într-o oală mare cu apă dată în clocot şi sărată.
In acelaşi timp, se fierb ouăle 3-4 minute. Se aşază fiecare ou în suportul special. Se scoate sparanghelul, se lasă să se usuce şi se împarte în mod egal pe farfurii.
Se presară cu pesmet şi se serveşte.
Sparanghel cu ouă moi
Pofta buna!