Sparanghel cu sos mousseline

Printeaza

Sparanghel cu sos mousseline

Ingrediente:Sparanghel cu sos mousseline

  • 1,200 kg sparanghel
  • 200 g unt
  • sare
  • sos mousseline
  • 1 legătură pătrun­jel

 

Mod de preparare:

Sparanghelul se curăţă de pieliţa exterioară, începînd de la vîrf spre cotor, în aşa fel încît vîrfurile să rămînă intacte.

Se spală cu apă şi se fac 2 buchete care se leagă cu o sfoară subţire. Capetele cotoarelor se taie, să rămînă de aceeaşi lungime.

Se fierb 25-30 minute în apă clocotită cu sare şi unt.

Se scot cu o lingură de spumat şi cînd s-au scurs bine, se aşază pe un platou cu şervet.

Se taie sfoara şi se garniseşte cu verdeaţa tocată şi separat se serveşte sos moussline.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am auzit de un acest sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.