Sparanghel cu unt, oţet balsamic şi capere

Printeaza

O reteta delicioasa de sparanghel cu: unt, otet balsamic, capere, paine, parmezan.

Ingrediente:Sparanghel cu unt, oţet balsamic şi capere

  • o legătură de sparanghel (aproximativ 250 g), fără tulpinile lemnoase
  • 1 cub de unt
  • o lingură oţet balsamic
  • o lingură capere
  • 4 felii prăjite de pâine puţin parmezan ras

 

 

Mod de  preparare:

Fierbe sparanghelul circa 3-4 minute, până se înmoaie. Adaugă cubul de unt, oţetul şi caperele, apoi condimentează bine.

Pune amestecul pe feliile de pâine şi ornează cu câteva feliuţe de parmezan răzuite.

Sparanghel cu unt, oţet balsamic şi capere

Sparanghel cu unt, oţet balsamic şi capere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.