Sparanghel la grătar
PrinteazaSparanghel la grătar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper. Este o reţetă extrem de simplă, dar rezultatul este delicios, o garnitură perfectă pentru piept de pui sau peşte alb la grătar.
Puteţi pune sparanghelul pe o folie de aluminiu, aşezată pe grătar, sau îi puteţi frige împachetat în folie, împreună cu puţin unt.
- 500 g sparanghel proaspat
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Pregătiţi grătarul. Curăţaţi sparanghelul de părţile tari, lemnoase, ungeţi-1 cu puţin ulei de măsline, pudraţi sare şi piper, după gust.
Frigeţi la jar puternic, 2 sau 3 min, până se înmoaie atât cât doriţi.
Sparanghel la grătar
Pofta buna!
Nu am mancat niciodata sparanghel…