Sparanghel la grătar

Printeaza

Sparanghel la grătar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper. Este o reţetă extrem de simplă, dar rezultatul este delicios, o garnitură perfectă pentru piept de pui sau peşte alb la grătar.

Puteţi pune sparanghelul pe o folie de aluminiu, aşezată pe grătar, sau îi puteţi frige împachetat în folie, împreună cu puţin unt.

Ingrediente:Sparanghel_la_gratar

  • 500 g sparanghel proaspat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Pregătiţi grătarul. Curăţaţi sparanghelul de părţile tari, lemnoase, ungeţi-1 cu puţin ulei de măsline, pudraţi sare şi piper, după gust.

Frigeţi la jar puternic, 2 sau 3 min, până se înmoaie atât cât doriţi.

Sparanghel la grătar

Sparanghel_la_gratar

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Nu am mancat niciodata sparanghel…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.