Sparanghel gratinat cu usturoi

Printeaza

Sparanghel gratinat cu usturoi din: sparanghel, usturoi, patrunjel, branza.

Ingrediente:Sparanghel gratinat cu usturoi

  • sparanghel proaspăt
  • usturoi pisat
  • pătrunjel proaspăt tocat
  • brânză rasă

 

 

Mod de preparare:

Se trage în tigaie sparanghelul câteva minute cu apă fierbinte. Se pune într-un vas pentru gratinat. Adăugaţi după gust usturoi crud pisat, presăraţi brânză rasă şi pătrunjel.

Daţi la cuptor la 180°C pentru 10-15 minute, până când brânza este destul de rumenită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.