Sparanghel in foitaj
PrinteazaSparanghel in foitaj din: sparanghel, foitaj, susan, mac, ou, bulion, mustar.
- un borcan mare sparanghel
- 1/2 aluat foitaj decongelat
- susan
- mac
- un gălbenuş
- o linguriţă bulion
- 2 linguri muştar picant
Mod de preparare:
Sparanghelul se scoate cu grijă din borcan şi se trece sub un jet de apă. Se lasă la scurs, timp în care aluatul se întinde uşor pe masa de lucru.
Se unge aluatul cu muştar şi se decupează benzi late peste care se aşază 3-4 bucăţi de sparanghel bine scurs.
Se rulează, se asază în tava de copt, se ung cu gălbenuş amestecat cu bulion şi o lingură de apă pentru a înmulţi şi se dau 10 minute la cuptor. Se scoate tava, se presară seminţe de mac şi susan şi se mai lasă 5-10 minute, în funcţie de cuptor.
Pofta buna!