Sparanghel in sos de unt
PrinteazaSparanghel in sos de unt din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper, unt, otet balsamic, sos de soia.
- 1 legatura sparanghel
- 1 lingura ulei de masline
- sare si piper
- 2 linguri de unt
- 2 lingurite de otet balsamic
- 2 lingurite sos de soia
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Se taie capetele sparanghelului. Asezati pe o foaie de copt, stropiti cu ulei de masline si asezonati cu sare si piper. Dati la cuptor timp de 10-15 minute.
Între timp, se topește untul într-o tigaie mică la foc mic aproximativ 3-4 minute. Se scoate tava din cuptor si se toarna untul topit. Se adauga oțet balsamic și sos de soia. Dati din nou la cuptor cateva minute.
Se serveste sparanghelul cald cu sos din tava.
Pofta buna!