Sparanghel la gratar cu ulei de masline si sare de mare
PrinteazaSparanghel la gratar cu ulei de masline si sare de mare din: sparanghel proaspăt, ulei de măsline extravirgin (sau unt), sare de mare Maldon.
Ingrediente:
- 680-900 g sparanghel proaspăt
- 4 linguri de ulei de măsline extravirgin (sau unt)
- sare de mare Maldon
Mod de preparare:
Pentru aceasta reţetă folosesc o tigaie cu grătar pe care o pun pur şi simplu pe foc şi o las să se încingă tare şi sa scoată fum. Aruncaţi în ea sparanghelul şi lăsaţi-l să se facă pe ambele părţi.
Când este pătruns uniform pe toate părţile, ar trebui să fie perfect. Serviti-l stropit cu cel mai bun ulei de măsline pe care-l găsiţi (sau cu unt) şi asezonaţi după gust cu sare de mare Maldon.
Pofta buna!