Sparanghel la gratar cu ulei de masline si sare de mare

Printeaza

Sparanghel la gratar cu ulei de masline si sare de mare din: sparanghel proaspăt, ulei de măsline extravirgin (sau unt), sare de mare Maldon.

Sparanghel la gratar cu ulei de masline si sare de mare

Ingrediente:

  • 680-900 g sparanghel proaspăt
  • 4 linguri de ulei de măsline extravirgin (sau unt)
  • sare de mare Maldon

Mod de preparare:

Pentru aceasta reţetă folosesc o tigaie cu grătar pe care o pun pur şi simplu pe foc şi o las să se încingă tare şi sa scoată fum. Aruncaţi în ea sparanghelul şi lăsaţi-l să se facă pe ambele părţi.

Când este pătruns uniform pe toate părţile, ar trebui să fie perfect. Serviti-l stropit cu cel mai bun ulei de măsline pe care-l găsiţi (sau cu unt) şi asezonaţi după gust cu sare de mare Maldon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.