Sparanghel Mimoza

Printeaza

Sparanghel Mimoza

Ingrediente:

  • 1,5 kg sparanghel
  • 4 oua fierte tari
  • 50 ml otet
  • 20 ml ulei
  • 1 lingura patrunjel
  • 1 lingura tarhon
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Sparanghel Mimoza: Fierbe sparanghelul. Se separa galbenusurile de albusuri. Se dau prin sita galbenusurile si se toaca albusurile.

Prepara un sos din: ulei, otet, sare, piper, tarhon si patrunjel.

Se aseaza sparanghelul pe un platou, se pune deasupra albusul si galbenusul. Se serveste cu sos.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.