Sparanghel cu parmezan si lamaie

Printeaza

O reteta de sparagnhel cu parmezan si lamaie din: sparanghel, ulei de masline extravirgin, parmezan, zeama de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Sparanghel cu parmezan si lamaie

  • 450 gr sparanghel
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • sare si piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Spala si curata bine sparanghelul, eliminand partile tari. Pune o oala la fiert si apoi opareste sparanghelul 2 minute.

Scurge apa fierbinte si pune sparanghelul intr-un castron, impreuna cu uleiul de masline, parmezanul si sucul de lamaie.

Adauga sare si piper dupa gust. Sparanghelul se serveste simplu, pentru o masa dietetica sau impreuna cu un fel principal , precum pestele.

Sparanghel cu parmezan si lamaie

Sparanghel cu parmezan si lamaie

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.