Sparanghel proaspat la gratar

Printeaza

Sparanghel proaspat la gratar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg de sparanghel, curatat
  • 3 linguri de ulei de masline
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Sparanghel proaspat la gratar: Incalzeste gratarul. Asaza sparanghelul intr-o tava de copt. Stropeste-l cu uleiul de masline.

Pune legumele intr-un singur strat. Condimenteaza cu sare si piper negru macinat, dupa gust.

Cpaceti sparanghelul pana este aproape gata, aproximativ cinci minute.

Agita apoi recipientul pentru a intoarce legumele si pe celelalte parti. Mai tine tava pe gratar inca trei minute.

Pofta buna!

 

 

 

 

Ficăței de pui cu ceapă la tigaie

Ficăței de pui cu ceapă la tigaie din: ficatei de pui, ceapa, usturoi, ulei de masline, unt, supa de pui, sare, piper negru, patrunjel. Ingrediente: 500g ficatei de pui 2 cepe medii 2 căței de usturoi 2 linguri ulei de măsline 1 lingură de unt 1/2 cană de supă de pui 1/2 linguriță de sare […]

Guacamole – reteta simpla si gustoasa

Guacamole din: avocado, ceapa rosie, suc de lime, usturoi, tabasco, sare. O reteta simpla, fara smantana sau maioneza care permite gustul avocado sa fie intens. Ingrediente: 4 avocado 2 linguri ceapa rosie tocata 3 linguri suc de lime 3 catei usturoi, zdrobit 1/4 lingurita tabasco Sare, dupa gust   Mod de preparare: Taiati avocado, scoateti […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.