Se taie sparanghelul în partea de jos şi se bagă 2-3 minute într-un vas cu apă fierbinte. După ce se scoate, se pune într-un vas cu gheaţă pentru a-şi păstra culoarea.
Se leagă bucheţele de 4-5 fire de sparanghel, asezonat după gust cu sare, piper, zeamă de lămâie şi ulei de măsline.
Feliile de prosciutto se rulează sub forma unor grisine. Se bagă la cuptorul încins până se rumenesc. Se lasă la răcit.
Somon copt în unt cu sparanghel din: fileuri de somon, sparanghel, sare, piper, unt. Această rețetă de somon copt în unt cu sparanghel este o opțiune excelentă pentru dieta keto, deoarece are un conținut scăzut de carbohidrați și un conținut ridicat de grăsimi sănătoase și proteine. Somonul este o sursă bogată de acizi grași omega-3, […]
Somon cu sparanghel si lamaie din: sparanghel, somon, ulei de masline, sare, marar, lamaie. Ingrediente: 1/2 kg sparanghel 6 felii de somon 3 linguri cu ulei de măsline 1/2 linguriţă cu sare 1 legătură de mărar 1 lămâie Mod de preparare: Curăţaţi sparanghelul: rupeţi vârfurile la 5 cm de bază, iar partea groasă o […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.