Sparanghel cu sos olandez

Printeaza

Sparanghel cu sos olandez din: sparanghel, sos olandez, sare.

 

Ingrediente:

  • 1,2 kg sparanghel
  • 500 g sos olandez
  • sare

 

Mod de preparare:

Sparanghelul se curăţă, se taie capătul dur al fiecărui fir şi se leagă în pachete de câte 10-20 de bucăţi, care se pun la fiert în apă cu bare.

După ce a fiert, sparanghelul se ţine la cald. Se scurge de apă, se desface din pachete şi se pune pe un platou.

Se acoperă cu sos olandez.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Sparanghel cu sos

Sparanghel in sos de unt

Sparanghel in sos de unt din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper, unt, otet balsamic, sos de soia. Ingrediente:  1 legatura sparanghel 1 lingura ulei de masline sare si piper 2 linguri de unt 2 lingurite de otet balsamic 2 lingurite sos de soia   Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Se taie […]

Sufleu de sparanghel

Sparanghel cu sos de soia

Sparanghel cu sos de soia din: sparanghel, sos de soia, susan, ulei, sare, piper. Ingrediente: sparanghel 1 lingură ulei 1 lingură sos de soia 1/2 linguriţă ulei de susan 1 căţel de usturoi 1 lingură rasă seminţe de susan piper negru sare de mare   Mod de preparare: Se taie partea de jos lemnoasă a sparanghelului. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.