Sparanghel cu unt, capere şi oţet balsamic

Printeaza

O reteta de Sparanghel cu unt, capere şi oţet balsamic din: sparanghel, unt, otet balsamic, capere, paine si parmezan.

Ingrediente:Sparanghel cu unt, capere şi oţet balsamic

  • 1 legătură de sparanghel, aprox. 250g, cu tulpinile lemnoase înlăturate
  • 1 linguriţă de unt
  • 1 lingură de oţet balsamic
  • 1 lingură de capere
  • 4 felii de pâine ţărănească, prăjite
  • parmezan ras

 

Mod de preparare:

Se fierbe sparanghelul la aburi până când se înmoaie puţin, aproximativ 3-4 minute. Se amestecă cu untul, oţetul şi caperele, sare şi piper.

Se aşază pe feliile de pâine prăjită şi se serveşte cu parmezan ras pe deasupra.

Sparanghel cu unt, capere şi oţet balsamic

Sparanghel cu unt, capere şi oţet balsamic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.