Sparanghel proaspat la gratar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de sparanghel, curatat 3 linguri de ulei de masline sare si piper Mod de preparare: Incalzeste gratarul. Asaza sparanghelul intr-o tava de copt. Stropeste-l cu uleiul de masline. Pune legumele intr-un singur strat. Condimenteaza cu sare si piper negru macinat, […]
Supa crema de sparanghel cu unt din: sparanghel, unt, ceapa, faina, supa, suc de lamaie, lapte, smantana, patrunjel sare, piper. Ingrediente: 450 g sparanghel 3 linguri unt 6 cepe mici, tocate 1 lingura faina 600 ml supa 1 lingura suc de lamaie 250 ml lapte 120 ml smantana 2 lingurite patrunjel sare si piper […]
Salata de sparanghel cu suc de portocale din: sparanghel, portocale, rosii, salata verde, ulei de masline, otet, sare, piper, suc de portocale. Ingrediente: 250 g sparanghel, taiat bucati 2 portocale 2 rosii, feliate 50 g salata verde 2 linguri ulei de masline 1/2 lingurita otet sare si piper 1 lingura suc de portocale Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.