Sparanghel cu unt si capere

Printeaza

O reteta delicioasa de sparanghel cu: unt, otet, capere, paine, parmezan.

Ingrediente:Sparanghel_cu_unt_otet_balsamic_si_capere

  • o legătură de sparanghel (aproximativ 250 g), fără tulpinile lemnoase
  • 1 cub de unt
  • o lingură oţet balsamic
  • o lingură capere
  • 4 felii prăjite de pâine
  • puţin parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Fierbe sparanghelul circa 3-4 minute, până se înmoaie.

Adaugă cubul de unt, oţetul şi caperele, apoi condimentează bine.

Pune amestecul pe feliile de pâine şi ornează cu câteva feliuţe de parmezan răzuite.

Sparanghel cu unt, oţet balsamic şi capere

Sparanghel_cu_unt_otet_balsamic_si_capere

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Sparanghel proaspat la gratar

Sparanghel proaspat la gratar

Sparanghel proaspat la gratar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de sparanghel, curatat 3 linguri de ulei de masline sare si piper   Mod de preparare: Incalzeste gratarul. Asaza sparanghelul intr-o tava de copt. Stropeste-l cu uleiul de masline. Pune legumele intr-un singur strat. Condimenteaza cu sare si piper negru macinat, […]

 

Supa crema de sparanghel cu unt

Supa crema de sparanghel cu unt

Supa crema de sparanghel cu unt din: sparanghel, unt, ceapa, faina, supa, suc de lamaie, lapte, smantana, patrunjel sare, piper. Ingrediente:  450 g sparanghel 3 linguri unt 6 cepe mici, tocate 1 lingura faina 600 ml supa 1 lingura suc de lamaie 250 ml lapte 120 ml smantana 2 lingurite patrunjel sare si piper   […]

 

Salata de sparanghel cu suc de portocale

Salata de sparanghel cu suc de portocale

Salata de sparanghel cu suc de portocale din: sparanghel, portocale, rosii, salata verde, ulei de masline, otet, sare, piper, suc de portocale. Ingrediente:  250 g sparanghel, taiat bucati 2 portocale 2 rosii, feliate 50 g salata verde 2 linguri ulei de masline 1/2 lingurita otet sare si piper 1 lingura suc de portocale   Mod […]

 

Risotto cu sparanghel si parmezan

Risotto cu sparanghel si parmezan

Risotto cu sparanghel si parmezan din: orez, sparanghel, ceapa, ulei de masline extravirgin, apa, vin alb, concentrat de legume, parmezan, sare, piper si rosie. Ingrediente: 120 g orez 700 g sparanghel 1/2 ceapă 4 linguri ulei de măsline extravirgin 2 1 apă 1/2 pahar vin alb 1/2 cub

 

Pui cu sparanghel si sos de lamaie

Pui cu sparanghel si sos de lamaie

Pui cu sparanghel si sos de lamaie din: piept de pui, sparanghel, lamaie, vin, smantana, ceapa, amidon de porumb, rozmarin, cimbru, usturoi, sare, piper, paste si parmezan. Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat 1 buchet sparanghel, clatit 1 lamaie 1 cana vin alb ½ cana supa de pui 3 linguri smantana 1 ceapa, cuburi […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.