Sparanghel cu unt si smantana

Printeaza

Sparanghel cu unt si smantana din: sparanghel, unt, smantana, sare.

 

Ingrediente:

  • 200 g sparanghel
  • 15 g unt
  • 1 linguriţă smantana
  • sare

 

Mod de preparare Sparanghel cu unt si smantana:

Se curăţă sparanghelul de la rădăcină spre varf, apoi se taie din porţiunea mai groasă partea lem­noasă şi se înlătură.

Se fierbe in apă cu sare, timp de 25-30 minute.

Se scurge şi se dâ la cuptor cu untul topit şi smantana deasupra

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.