O reteta delicioasa de friptura de miel cu sparanghel si cartofi cu rozmarin din: carne de miel, sparanghel, bacon, unt, cartofi, miere, rozmarin, patrunjel verde, cimbru uscat, usturoi, ulei, sare si piper. Ingrediente: carne de miel, în funcţie de preferinţe – cel mai bine, pulpa două buchetele de sparanghel câteva felii de bacon două linguri […]
Sparanghel cu usturoi
PrinteazaSparanghel cu usturoi din: sparanghel, ulei de masline, usturoi. Sparanghelul este bogat în antioxidanți, cum ar fi vitamina C, vitamina E și beta-carotenul.
Acești antioxidanți ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și pot contribui la reducerea riscului de boli cronice, precum bolile de inimă și cancerul.
Ingrediente:
- 400gr Sparanghel
- 30ml ulei de masline
- 2 catei usturoi, zdrobit
Mod de preparare:
Incalziti uleiul si adaugati sparanghelul, sotati timp de 6 – 8 minute.
Incorporati usturoiul si sotati inca 1 minut.
4 portii, fiecare contine
- 6gr carbohidrati
- 2gr fibra
- 3gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura de miel cu sparaghel si cartofi cu rozmarin
Sparanghel cu usturoi si parmezan
Sparanghel cu usturoi si parmezan din: sparanghel, usturoi, parmezan. Datorită conținutului său de vitamina C și a altor antioxidanți, sparanghelul poate susține sistemul imunitar și poate ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor. Fitonutrienții și antioxidanții din sparanghel au potențialul de a reduce inflamația din organism, contribuind astfel la prevenirea bolilor inflamatorii. Ingrediente: 400 gr […]
Supa crema de sparanghel verde
Supa crema de sparanghel verde din: sparanghel, unt, usturoi, ceapa, patrunjel, piper, sare, lapte, supa de pui, suc de limeta. Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina). De asemenea, furnizează minerale […]
Pofta buna!