Spata de porc umpluta

Printeaza

Spata de porc umpluta

Ingrediente:Spata de porc umpluta

  • 1 si 1/2 kg de spata
  • 50 g ficat
  • 150 g carnati afumati
  • 50 g unt
  • 50 g untdelemn
  • 1 ou
  • 50 g slanina afumata
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 felie franzela
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 cana zeama de carne
  • sare
  • piper dupa gust
  • slanina

 

Mod de preparare:

Scoti osul de la carne si faci un loc la mijloc pe care-l umpli cu urmatoarea compozitie: car­nati tocati, ficatul fiert si zdrobit, painea inmuiata in zeama de came, oul rascopt, usturoiul pisat, ceapa, patrunjelul si piperul.

Cosi spata, acoperi cu o fasie de slanina, legi cu o sfoara si pui intr-o tava cu grasime. O tii 2 ore la cuptor stropind cu sosul din tigaie.

Cand este gata, scoti sfoara si atele si poti s-o mananci calda sau rece, cu salata de sfecle rosie si hrean sau castraveti murati.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.