Tocana cu spata de porc din: spata de porc, cartofi, spata de oaie, carne de vita, ceapa, morcovi, praz, faina, vin, usturoi, dafin, cimbru. Ingrediente: 1 kg cartofi 1 kg spată de porc 500 g spata de oaie 500 g carne de vită 2 cepe 3 morcovi 1 praz 100 g făină piper sare 400 g […]
Spata de porc in sos dulce-acrisor de mere cu mamaliga
PrinteazaSpata de porc in sos dulce-acrisor de mere cu mamaliga din: spată de porc, sos dulce-acrişor de mere, apă, mălai, sare.
Ingreidente:
- spată de porc
- sos dulce-acrişor de mere
Pentru mămăligă:
- 3 litri de apă
- 50 g de mălai
- 1 linguriţă de sare
Mod de preparare:
Amestecaţi ingredientele pentru mămăligă, învârtiţi cu grijă, dar ţinând cont de faptul că acest tip de mămăligă nu trebuie să fie prea dens.
Intre timp, gătiţi spâta de porc timp de cel puţin 4 ore.
Serviţi pe o farfurie încălzită aşezând pe fund un pic de mămăligă, apoi adăugaţi spata tăiată felii.
Condimentaţi totul cu un strop de sos dulce-acrişor.
Spata de porc in sos dulce-acrisor de mere cu mamaliga
Pofta buna!
Friptura de carne de porc proaspata, la tigaie
Friptura de carne de porc proaspata, la tigaie din: carne de porc, sare. Ingrediente: cam 1 kg carne porc cu putină grăsime sare Mod de preparare: Carnea de porc proaspătă (porcul proaspăt tăiat), care are şi părţi mai grase, se taie în bucăţele mai mici (ca pentru tocană) şi se pune într-o […]
Spata de porc impanata cu castraveti acri
Spata de porc impanata cu castraveti acri din: spata de porc, ulei, castraveti murati, sare, piper, ceapa, vin, sos de rosii. Ingrediente: 600 g spată de porc 3 linguri ulei castraveciori muraţi sare piper 1 ceapă roşie 1/2 pahar vin roşu sec 2-3 linguri sos de roşii Mod de preparare: Speli şi cureţi de […]
Pofta buna!