Specialitate cu afumatura

Printeaza

Specialitate cu afumatura din: carne afumata, ceapa, orez, usturoi, ulei, boia, supa de carne, rosii, ardei, chimen, ardei iute, smantana, patrunjel.

Ingrediente:Specialitate cu afumatura

  • 600 g carne afumată
  • 1 ceapă
  • 50 g orez
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 lingură cu boia dulce
  • 3 căni cu supă de carne
  • 4-5 roşii
  • 1-2 ardei graşi roşii
  • 1 linguriţă cu chimen
  • 1 ardei iute
  • 1-2 linguri cu smântână
  • 1 legătură de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Spală şi taie carnea. Mărunţeşte ceapa şi usturoiul, căleşte-le în ulei, presară boiaua şi stinge cu o cană cu supă.

Adaugă carnea, sare şi căleşte-le 30 de minute.

Adaugă orezul spălat şi restul de supă şi mai ţine pe foc 20 de minute.

Opăreşte roşiile, decojeşte-le şi taie-le cubuleţe, pisează chimenul şi taie ardeii graşi şi pe cel iute. Adaugă totul peste orezul cu carne.

Fierbe încă 10-15 minute, adaugă verdeaţa tocată mărunt, 1-2 linguri cu smântână şi stinge focul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.