Ficăței de Pui la Tigaie – Rețetă Simplă și Sănătoasă, Bogată în Proteine din: ficatei de pui, ulei de masline, usturoi, ceapa, sare, piper, paprika, patrunjel. Descoperă secretul celor mai suculenți și aromatizați ficăței de pui la tigaie. Rețeta noastră simplă și rapidă îți oferă o sursă excelentă de proteine și toate informațiile nutriționale necesare […]
Specialitate cu ficatei
PrinteazaSpecialitate cu ficatei din: ficatei de pasare, ulei de masline, unt, sare, piper, faina, usturoi, smantana, ulei, cartofi si patrunjel.
- un kg ficatei de pasare
- 2-3 linguri ulei de masline
- 50 g unt
- sare
- piper
- 3 linguri faina
- o capatana usturoi
- 200 ml smantana
- 30 ml ulei pentru prajit
- un kg cartofi noi mici
- patrunjel pentru ornat
Mod de preparare:
Se spala ficăţeii. Se pune uleiul într-o tavă şi apoi ficăţeii. Se bagă în cuptor la 160° C si se coc acoperiţi cu un capac
. După ce s-au rumenit, se adaugă sare şi usturoi pisat.
Se topeşte untul şi se amestecă cu uleiul de măsline. Se adaugă sare, piper, un praf de nucşoară şi făină cernută.
Se amestecă uşor şi, la sfârşit, se adaugă smântână lichidă. Se spală cartofii, se curăţă si se pun la prăjit în baie de ulei.
Sosul se toarnă peste ficăţei.
Se ornează cu pătrunjel proaspăt şi se servesc cu cartofi.
Specialitate cu ficatei
Pofta buna!
Ficăței de Pui la Tigaie – Rețetă Simplă și Sănătoasă, Bogată în Proteine
Pofta buna!
O sa incerc si eu specialitatea cu ficatei 😉
Si eu o incerc!