Mici de Porc la Grătar din: carne de porc, usturoi, bicarbonat de sodiu, paprika, cimbru, sare, piper, apa, ulei. Acest deliciu, perfect pentru orice grătar în aer liber sau ocazie specială, combină savoarea unică a cărnii de porc cu o selecție de condimente care îi conferă un gust deosebit. Urmând această rețetă, vei putea să […]
Specialitate indiana
PrinteazaSpecialitate indiana din: orez, unt, ceapa, dafin, cardamom, curcuma, copane de pasare, supa, migdale, sare.
Ingrediente:
- 300 g orez cu bob lung (basmati, jasmine)
- 30 g unt
- 1 ceapă mare
- 1 frunză de dafin
- 1/2 linguriţă de cardamom
- 1 linguriţă de curcuma
- 4 copane de pasăre
- 850 ml supă de pasăre
- 1 lingură de migdale măcinate
- sare
Mod de preparare:
Spală orezul în mai multe ape (îndepărtezi amidonul şi boabele nu se lipesc la gătit). Lasă-l la înmuiat 30 de minute, apoi scurge-l. Incinge untul într-o tigaie şi căleşte ceapa tocată mărunt împreună cu frunza de dafin şi celelalte condimente.
Pune carnea şi amestecă să se întrepătrundă aromele. Adaugă orezul şi toarnă supa. Lasă la foc mare să dea în clocot, apoi redu flacăra la minimum, acoperă şi lasă aproximativ 15 minute.
Spre finalul preparării încorporează migdalele măcinate şi potriveşte de sare.
Specialitate indiana
Pofta buna!
Salată de Noodle cu Lemongrass și Carne de Porc
Salată de Noodle cu Lemongrass și Carne de Porc din: noodles, carne de porc, ardei, morcov, castravete, coriandru, menta, arahide, suc de lamaie, sos de peste, usturoi, ardei iute. Descoperiți plăcerea unei mese ușoare și pline de savoare cu această rețetă care aduce împreună textura delicată a noodle-urilor de orez cu prospețimea lemongrass-ului și gustul […]