Specialitate de pui cu legume
PrinteazaSpecialitate de pui cu legume din: piept de pui, morcovi, cartofi, mazare, cascaval, seminte de susan, piper, cimbru, delikat, unt, oua.
Ingrediente:
- 2 piepti de pui fara os
- 500 g morcovi
- 500 g cartofi
- 200 g mazare din conserva
- 200 g cascaval
- seminte de susan
- piper
- cimbru
- 2-3 linguri delikat
- o lingura unt
- 2 oua
Mod de preparare Specialitate de pui cu legume:
Se spala si se fierb pieptii de pui apoi se taie felii pe lungime.
Morcovii si cartofii se curata, se spala si se fierb in apa. Se taie pe lungime. Mazarea se spala, iar cascavalul se taie felii.
Se unge tava cu unt si se asaza un strat de felii de cartofi, apoi celelalte legume alternativ cu feliile de carne si de cascaval.
Se presara delikat.
Se bat ouale si se toarna deasupra compozitiei din tava. Se lasa la copt in cuptorul preincalzit, timp de 30 de minute.
La final, se presara cimbru si piper si se decoreaza cu semintele de susan. Se serveste rece, cu felii de rosii.
Pofta buna!