Specialitate cu vinete si piept de curcan

Printeaza

Specialitate  cu vinete si piept de curcan din: piept de curcan, vinete, rosii, sare grunjoasa, piper, usturoi, unt, cimbru, busuioc, pesmet.

Ingrediente:Specialitate _cu_vinete_si_piept_de_curcan

  • 600 g piept de curcan
  • 2-3 vinete
  • 3-4 rosii
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • 3-4 catei usturoi
  • 50 g unt
  • cimbru
  • busuioc
  • 1-2 linguri pesmet rumenit

 

Mod de preparare:

Se feliază pieptul de curcan în bucăţi potrivite, se pun într-un bol, se condimentează cu sare, piper, usturoi măcinat, cimbru şi busuioc.

Se stropesc cu unt topit şi se lasă la rece.

Intre timp, se curăţă vinetele, se spală, se feliază şi se pun în sită să se scurgă. Se încinge uleiul în tavă, se taie şi roşiile.

La final, se aşază în tava tapetată cu unt şi pesmet.

Se intercalează cu mozzarella şi pe deasupra se presară cimbru şi busuioc.

Se coc la foc potrivit şi se servesc ornate cu frunzuliţe de busuioc proaspăt.

Specialitate  cu vinete si piept de curcan

Specialitate _cu_vinete_si_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Piept_de_curcan_cu_vinete

Piept de curcan cu vinete

Piept de curcan cu vinete din: piept de curcan, vanata, rosii, supa de pui, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 felii piept de curcan o vănătă 100 ml suc de roşii 400 ml supă de pui 100 g unt sare piper   Mod de preparare: Carnea se presară cu sare si piper pe ambele părti. Vinetele […]

 

Vinete umplute cu orez si branza

Vinete umplute cu piept de curcan

O reteta de vinete umplute cu piept de curcan din: vinete, piept de curcan, ceapa rosie, usturoi, sare, piper, crema de branza mascarpone, patrunjel, ulei de masline si vin alb. Ingrediente: 2 vinete de marime medie 400 g piept de curcan o ceapa rosie 4 catei usturoi sare piper negru macinat 100 g crema de […]

 

Rulouri de curcan cu spanac

Rulouri de curcan cu vinete

Rulouri de curcan cu vinete din: piept de curcan, vinete, rosii, ulei, unt, patrunjel.   Ingrediente : 1 piept de curcan 2 vinete 600 g roşii 6 linguri ulei 1 lingură unt 1/2 legătură pătrunjel   Mod de preparare: Speli vinetele, le cureţi, le tai felii subţiri pe lungime, le presari cu sare şi le […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.