Crochete de berbecut din: carne de berbec, crab, alune, vin, ceapa, faina, sare, oua, pesmet, ulei. Ingrediente: 500 g carne de berbec 1 cutie conservă de crab (crevete) 150 g alune 150 g zarzavat 1 ceapă 3/4 pahar vin 1 /2 lingură făină sare 3 ouă pesmet de casă 30 g ulei 1/2 l supă […]
Spinare de berbec la frigare cu garnitura de cartofi prajiti si legume natur
PrinteazaSpinare de berbec la frigare cu garnitura de cartofi prajiti si legume natur din: spinare de berbec, sare, piper, unt, usturoi, morcovi, fasole, conopida, mazare, cartofi.
Ingrediente:
- 1,600 kg spinare de berbec
- sare
- piper
- ulei sau unt
- 5 căţei usturoi
- 300 g morcovi
- 300 g fasole fidea
- 1 conopidă
- 300 g mazăre verde
- 400 g cartofi
Mod de preparare:
Spinarea se spală şi se usucă cu un şervet, apoi se ia o frigare de metal şi se bagă in şiră pe porţiunea în care este măduva. Această operaţie se face spre a nu se îndoi (curbeze) la fript.
Se invîrteşte încet in jurul jarului 30-40 minute. Pe parcurs se unge cu ulei sau unt şi cu mujdei.
Cînd este gata, se aşază tăiată pe un platou garnisită cu legumele fierte date în unt (morcovii, fasolea, mazărea şi conopida) şi cu cartofii prăjiţi .
Pofta buna!
Spinare de berbec la frigare cu garnitura de cartofi prajiti si legume natur
Tocanita de berbecut
Tocanita de berbecut din: carne macra de berbec, coaste sau spinare de berbec, morcovi, ceapa, praz, telina, unt, orez, sare. Ingrediente: 250 g carne macră de berbec 250 g coaste sau spinare de berbec 5 morcovi 2 cepe 2 bucăţi praz 1 ţelină 80 g unt 100 g orez sare mărar pătrunjel verde pastă de roşii […]
Kebab de berbecut cu cartofi
Kebab de berbecut cu cartofi din: cartofi, carne de berbecut, ardei gras, usturoi, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 200 g cartofi noi mici 250 g carne de berbecut, taiata in cuburi de 2,5 cm 1 ardei gras rosu, curatat si taiat in bucati 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura ulei de masline 1 lamaie, 1/2 […]
Pofta buna!