Spinare cu tocătură de ciuperci cu garnitură de roşii umplute cu pilaf, anghinare cu mazăre şi crochete de cartofi

Printeaza

Spinare cu tocătură de ciuperci cu garnitură de roşii umplute cu pilaf, anghinare cu mazăre şi crochete de cartofi

Ingrediente:Spinare cu tocătură de ciuperci cu garnitură de roşii umplute cu pilaf, anghinare cu mazăre şi crochete de cartofi

  • 1spinare de viţel de 1,500 kg
  • 8 roşii
  • 250 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 100 g zar­zavat
  • 6 funduri de anghinară
  • 200 g mazăre
  • 300 g cartofi
  • 2 ouă
  • pes­met
  • 100 g orez
  • 2 linguri smantană
  • 30 g caşcaval

 

Mod de preparare:

După ce carnea s-a fript, se scoate muşchiul şi se taie în bie. Din ciu­perci se face tocătură cu puţină ceapă şi o lingură de sos.

Tocătură de ciu­perci se pune pe fiecare felie de carne. Se pune la loc spinarea pe tavă, se napează cu sos, se presară caşcaval sau brînză rasă, unt topit şi se gratinează.

Se aşază pe platou, se garniseşte cu roşii umplute cu orez, anghinare cu mazăre şi crochete de cartofi .

Sosul din tavă se face cu o lin­gură făină, supă şi smîntînă şi se serveşte la sosieră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.