Spinare de berbec la tava cu garnitura de varza dulce, morcovi, rosii si bureti

Printeaza

 Spinare de berbec la tava cu garnitura de varza dulce, morcovi, rosii si bureti

Ingrediente:Spinare de berbec la tava cu garnitura de varza dulce, morcovi, rosii si bureti

  • 1,600 kg spinare de berbec
  • 700 g varză dulce
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100 g ulei
  • 250 g bureţi
  • 300 g roşii
  • 1 pahar vin
  • 200 g morcovi
  • 5 căţei usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 cartofi

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se taie bucăţi, se amestecă şi se pune intr-o tavă adîncă cu sare, piper, cimbru, ulei şi puţină apă.

Carnea se spală bine, se pune întreagă peste zarzavat cu sare, piper şi se unge cu ulei se dă la cuptor moderat 1/2 oră.

Pe parcurs se stropeşte cu vin. Cind este gata, se taie felii, se aşază pe un platou şi se garniseşte cu zarzavatul respectiv.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Pare interesant preparatul asta. O sa-l incercam.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.