Spinare la cuptor cu garnitură de cartofi parizieni salată brezată cu costiţă şi ciuperci umplute

Printeaza

Spinare la cuptor cu garnitură de cartofi parizieni salată brezată cu costiţă şi ciuperci umplute

Ingrediente:Spinare la cuptor cu garnitură de cartofi parizieni salată brezată cu costiţă şi ciuperci umplute

  • 1,500 kg spinare de viţel
  • 3 salate verzi
  • 50 g costiţă afumată
  • 100 g unt
  • 12 ciuperci mari
  • 500 g cartofi
  • 1/2 lingură făină
  • 1/4 l supă
  • 100 g zarzavat
  • 1 cepă

 

 

Mod de preparare:
Se frige spinarea la cuptor, se face sosul, se garniseşte cu cartofi prăjiţi parizieni , salată fiartă şi brezată cu costiţă, ciuperci umplute .

Sosul din tavă se face cu o lin­gură făină, supă şi smantană şi se serveşte la sosieră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.