Spinare cu tocătură de ficat cu garnitură de fasole fidea, cartofi natur şi coşuleţe din foitaj umplute cu ciuperci şi smantană

Printeaza

Spinare cu tocătură de ficat cu garnitură de fasole fidea, cartofi natur şi coşuleţe din foitaj umplute cu ciuperci şi smantană

Ingrediente:Spinare cu tocătură de ficat cu garnitură de fasole fidea, cartofi natur şi coşuleţe din foitaj umplute cu ciuperci şi smantană

  • 1 spinare de viţel de 1,500 kg
  • 250 g ficat de porc, viţel sau pasăre
  • 100g zarzavat
  • 1 ceapă
  • 300 g cartofi noi
  • 120 g unt
  • 6 coşuleţe coapte din foi­taj
  • 250 g ciuperci
  • 1 lingură smantană
  • 1 legătură mărar
  • 300 g fasole fidea
  • 1 păhărel vin roşu
  • 1 lingură făină
  • 40 g brînză sau caşcaval

 

Mod de preparare:

Se frige carnea cu zarzavatul şi apoi se prepară sosul cu supă, făină şi vin roşu.

Se scoate muşchiul, se taie felii şi se unge fiecare felie cu pastă de ficat.

Se montează la loc, se pune pe o tavă, se napează cu sos şi se gratinează cu puţin caşcaval sau brînză rasă.

Se aşază pe platou, se gar­niseşte cu fasole fidea fiartă şi dată în unt, coşuleţe umplute cu ciuperci preparate cu smantană, mărar tocat şi cu cartofi daţi prin unt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.