Spirale de aluat cu pasta de masline

Printeaza

O reteta de spirale de aluat cu pasta de masline din: aluat, masline, usturoi, cascaval si ulei de masline.

Ingrediente:Spirale de aluat cu pasta de masline

  • 1 pachet aluat pentru foitaj
  • 300 g masline fara samburi
  • 4 catei de usturoi
  • 300 g cascaval
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se curata si se piseaza usturoiul. Masline se dau prin masina sau se matuntesc in blender. In pasta obtinuta se incorporeaza cascavalul ras fin, usturoiul si uleiul. Se decongeleaza aluatul si pe planseta, se din el o foaie, care se unge cu pasta. Se ruleaza si se da la frigider circa 10-15 minute.

Se tapeteaza cu hartie de copt o tava mare. Se taie ruloul in felii groase de un deget; se asaza cu taietura pe tava, la distanta unele de altele. Se coc la foc iute 10 minute, pana isi maresc putin volumul, apoi la foc mediu, timp de alte 10-15 minute, pana cand se rumenesc putin.

Pot fi consumate atat calde, cat si reci, cu bere blonda sau vin.

Spirale de aluat cu pasta de masline

Spirale de aluat cu pasta de masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.