Spirale bicolore

Printeaza

Spirale bicolore din: unt, zahar, faina, cacao, vanilie, ou.

Ingrediente:Spirale bicolore

  • 220 g unt moale
  • 165 g zahăr
  • 350 g făină
  • 3 linguri cacao
  • o linguriţă esenţă de vanilie
  • 1/4 linguriţă sare
  • un ou bătut cu o lingură de apă

 

Mod de preparare:

Se mixează untul cu zahărul timp de 2 minute, se adaugă oul, vanilia şi sarea şi se mai mixează 2-3 minute. Se adaugă făina, se amestecă, se scoate aluatul pe masă şi se frământă până devine omogen.

Se împarte aluatul în două şi una din părţi se frământă cu cacao. Apoi, cele două părţi, albă şi neagră se întind în două pătrate egale care se aşază una peste cealaltă.

Se rulează în folie transparentă, se lasă la rece pentru 30 de minute. Se scoate apoi din folie şi se taie rondele care se aşază în tava de copt tapetată cu hârtie.

Se coc 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.