Madlene Aromate cu Esență de Vanilie din: unt, oua, zahar, faina, praf de copt, esenta de vanilie. Madlenele sunt mici prăjituri franțuzești, cu o formă distinctivă de scoică, originare din Lorraine, Franța. Ingrediente: 100g unt topit 2 ouă mari 100g zahăr 100g făină 1 linguriță praf de copt 1 linguriță esență de vanilie […]
Spirale cu branză de capră si iaurt
PrinteazaSpirale cu branză de capră si iaurt din: paste, branza de capra, iaurt, marar.
Ingrediente:
- 400 g paste făinoase
- 150-200 g brânză de capră
- 150 g iaurt
- 1 legătură de mărar
Mod de preparare:
Spirale cu branză de capră si iaurt: Intr-un castron mai mare, pui pastele făinoase fierte şi răstorni peste ele brânza fărâmiţată cu furculiţa şi iaurtul, iar la sfârşit adaugi mărarul tocat mărunt (cantităţile de brânză sau iaurt pot fi micşorate sau mărite după gust).
Poftă bună!
Porridge Nutritiv și Rapid: Mic Dejun Perfect pentru Fiecare Dimineață!
Porridge Nutritiv și Rapid: Mic Dejun Perfect pentru Fiecare Dimineață din: fulgi de ovaz, lapte, miere, fructe proaspete, seminte de chia, nuci, migdale. Ingrediente: 50g fulgi de ovăz 250ml lapte (poate fi și lapte de migdale sau de cocos) O linguriță de miere sau sirop de arțar (opțional) Fructe proaspete pentru topping (mure, zmeură, banane […]
Anghinare – Miracolul Mediteranean: Istorie, Cultivare și Proprietăți Benefice
Anghinare – Miracolul Mediteranean: Istorie, Cultivare și Proprietăți Benefice. Anghinarea este o plantă versatilă cu o istorie bogată și o serie de beneficii pentru sănătate. Cultivarea ei poate necesita un pic de efort, dar gustul și beneficiile pe care le oferă fac tot efortul să merite. Origini și istorie Anghinarea, cunoscută științific sub numele de […]