Spirale cu sunca din: aluat de foitaj, sunca, ou, mustar. Ingrediente: 1/2 pachet aluat de foitaj 250 g şuncă un gălbenuş 2-3 linguri muştar Mod de preparare: Aluatul se aplatizează puţin pe masa presărată cu un pic de făină. Se taie benzi late de 4-5 cm care se ung cu muştar. Se aşază felii de […]
Spirale cu branza si smantana
PrinteazaSpirale cu branza si smantana din: paste spiralate, branza de vaci, smantana, sare, zahar vanilat, coaja de lamaie si sare.
Ingrediente:
- 500 g paste spiralate
- 300 g brânză proaspătă de vacă
- 200 g smântână
- sare
- 1 plic zahăr vanilat
- coajă rasă de lămâie
- zahăr (opţional)
Mod de preparare:
Fierbi pastele în 2 l apă clocotită, uşor sărată, după instrucţiunile de pe ambalaj.
Apoi le strecori şi le treci repede printr-un jet de apă rece.
Intre timp, amesteci brânza cu zahărul vanilat, coaja de lămâie, smântână şi, dacă doreşti, mai adaugi zahăr.
Amesteci pastele strecurate cu compoziţia de brânză şi le servesti calde.
Spirale cu branza si smantana
Pofta buna!
poate iti place si:
Spirale cu gem
Spirale cu gem din: aluat, gem, zahar. Ingrediente: un pachet aluat foitaj gem, după gust zahăr pudră vanilat, pentru servit Mod de preparare: Aluatul decongelat se aplatizează puţin cu sucitorul pe masa presărată cu un praf de făină. Se taie fâşii lungi, nu mai late de 2-3 cm. Se ung pe mijloc […]
Pofta buna!