Spirale de bacon în aluat

Printeaza

O reteta delicioasa de spirale de bacon in aluat din: faina, drojdie, lapte, sare, zahar, bacon si chimen.

Ingrediente:Spirale de bacon în aluat

  • 700 g făină
  • 1 cub drojdie
  • cca 425 ml lapte
  • 2 linguriţe sare
  • 2 linguriţe zahăr
  • 350 g bacon
  • 2 linguri chimen

 

Mod de preparare:

Se cerne făina. Se face o gropiţă, se sparge cubul de drojdie şi se amestecă împreună cu lapte, sare şi zahăr; se acoperă şi se lasă să crească 1 oră. Se frământă aluatul; se taie în 12 porţii, din care se întind benzi de cca 30 cm. Se înfăşoară mai multe vergele de lemn cu felii de bacon.

Se presară chimen peste benzi şi se înfăşoară în jurul feliilor de bacon. Se coc pe grătarul alimentat cu mangal, întorcându-se pe toate feţele; se lasă să se rumenească.

Spirale de bacon în aluat

Spirale de bacon în aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.