Spirale de pui cu porumb şi ardei
PrinteazaO reteta de spirale de pui cu porumb si ardei din: piept de pui, porumb murat, ardei grasi, ulei, parmezan, sos de rodie, sare si piper.
- 400 g piept de pui
- 500g porumb mic murat
- 2 ardei graşi
- 50 ml ulei
- 50g parmezan
- 50ml sos de rodie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi de pieliţe pieptul de pui, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi şi ştergeti-l cu şerveţele absorbante. Tăiaţi pieptul în felii de circa 5 mm şi pe acestea în fâşii de circa 5 mm grosime, înfăşuraţi câte o fâşie de came pe fiecare prumb, presăraţi-le cu sare şi piper şi prăjiţi-le în ulei până când se rumenesc, apoi scoateţi- le pe o farfurie.
In uleiul rămas puneţi ardeiul gras tăiat în rondele şi căliţi-l la foc mare până se îmoaie, după care stropiţi-l cu sosul de rodie şi luaţi de pe foc. Serviţi spiralele de pui cu garnitură de ardei, totul stropit cu sosul din tigaie şi presărat cu parmezan proaspăt răzuit.
Spirale de pui cu porumb şi ardei
Pofta buna!