Spirale de pui cu porumb şi ardei

Printeaza

O reteta de spirale de pui cu porumb si ardei din: piept de pui, porumb murat, ardei grasi, ulei, parmezan, sos de rodie, sare si piper.

Ingrediente:Spirale de pui cu porumb şi ardei

  • 400 g piept de pui
  • 500g porumb mic murat
  • 2 ardei graşi
  • 50 ml ulei
  • 50g parmezan
  • 50ml sos de rodie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi de pieliţe pieptul de pui, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi şi ştergeti-l cu şerveţele absorbante. Tăiaţi pieptul în felii de circa 5 mm şi pe acestea în fâşii de circa 5 mm grosime, înfăşuraţi câte o fâşie de came pe fiecare prumb, presăraţi-le cu sare şi piper şi prăjiţi-le în ulei până când se rumenesc, apoi scoateţi- le pe o farfurie.

In uleiul rămas puneţi ardeiul gras tăiat în rondele şi căliţi-l la foc mare până se îmoaie, după care stropiţi-l cu sosul de rodie şi luaţi de pe foc. Serviţi spiralele de pui cu gar­nitură de ardei, totul stropit cu sosul din tigaie şi presărat cu parmezan proaspăt răzuit.

Spirale de pui cu porumb şi ardei

Spirale de pui cu porumb şi ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.