Spirale cu piept de pui la tigaie
PrinteazaSpirale cu piept de pui la tigaie din: morcovi, ciuperci, ceapa verde, telina, piept de pui, ulei, sare, piper, amzare, supa de legume, paste in forma de spirale, ketchup si smantana.
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 150 g ciuperci Champignons
- 1 legatura ceapa verde
- 1 fir telina
- 3 fileuri piept de pui ( a circa 120 g)
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- 150 g mazare congelata
- 200 ml supa de legume
- 250 g paste in forma de spirala
- 2 linguri ketchup
- 150 g smantana
Mod de preparare:
Morcovii si telina se taie betisoare. Ciupercile se taie sferturi, iar ceapa verde, rondele.
Carnea se prajeste 15 minute in 2 linguri de ulei. Se sareaza si se pipereaza, se scoate din tigaie si se pastreaza la cald.
calesc putin morcovii, telina, ciupercile si ceapa verde intr-o lingura de ulei. Se adauga mazarea si supa, se mai fierb 5 minute.
Spiralele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. scurg.
In sos se amesteca ketchup si samntana; se adauga pastele si se incalzesc.
condimenteaza cu sare si piper. Pieptul de pui se taie felii si se serveste impreuna cu pastele si garnisit cu legume.
Spirale cu piept de pui la tigaie
Pofta buna!
Delicioase pastele