Spirale savuroase cu pastrama
PrinteazaSpirale savuroase cu pastrama din: pastrama de porc, chilli, chimen, faina, apa, ulei si otet.
- 400 g pastrama de porc
- pudra de chilli si chimen
pentru aluat:
- 500 g faina
- 1 pahar de apa calduta
- 3 linguri ulei
- 1 lingura otet
Mod de preparare:
Cerni faina intr-un castron mare, adaugi uleiul, apa calduta si otetul, le amesteci pana se formeaza un aluat pe care il framanti pana cand devine omogen si elastic.
Il lasi acoperit, la loc cald circa 30 de minute, apoi il intinzi intr-o foaie subtire din care tai fasii subtiri cu latimea de circa 2 cm.
Tai pastrama fasii subtiri, le pudrezi cu chilli si chimen macinat, apoi le infasori cu fasii de aluat si le asezi pe o forma tapetata cu folie speciala de copt.
Introduci forma in cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute, le scoti si le servesti imediat.
Spirale savuroase cu pastrama
Pofta buna!