Sprot pane

Printeaza

O reteta de sprot pane din: sprot, faina, pesmet, oua, parmezan, boia de ardei, ulei, sare, sare si piper.

Ingrediente:Sprot pane

  • 400 g sprot
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 2 oua
  • 50 g parmezan
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 300 ml ulei
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati pestele, spalati-l, scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper. Treceti pestii prin faina, apoi prin ouale batute si la final prin pesmetul amestecat cu boiaua de ardei si parmezanul.

Incingeti intr-o cratita mai mare uleiul si puneti pestii astfel pragatiti la prajit. Prajiti-i la foc potrivit spre mare pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si devin usor crocanti.

Scoatet-i pe servetele absorbante, apoi dupa ce s-au scurs de ulei puneti-i pe un platou, pe salata verde si serviti-i calzi, stropiti cu zeama de lamaie.

Sport pane

Sprot pane

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • sprot la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.